Юна житомирська школярка Настя Подуст посіла перше місце на восьмому фестивалі-конкурсі «Таланти багатодітної родини», який пройшов у великому концертному залі облтелецентру. Дівчинка зачарувала журі та глядачів вокальними даними і невимушеністю виконання.
Мета конкурсу — відродження та популяризація культурних і моральних цінностей української сім’ї, підтримка талановитих дітей із багатодітних родин. З роками захід набував популярності, й цього разу протягом кількох годин демонстрували свої таланти діти з усіх регіонів області. Їх привітав Микола Тимошенко — керівник фракції КПУ обласної ради, яка була серед організаторів фестивалю.
Начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Раїса Гула наголосила: «Таланти — це наша еліта. Ми всіляко будемо сприяти у проведенні таких конкурсів, щоб на місцях виявляти обдарованих дітей. Управління підтримало фестиваль, виділивши путівки в «Артек». Туди поїдуть 33 найталановитіших».
Переможців визначали у номінаціях вокал, музичне виконання, хореографічне мистецтво, художнє та авторське читання, декоративно-прикладне та образотворче мистецтво. Але переможених не було. Всі учасники отримали подарунки і купу позитивних емоцій.
Житомир.