Хокей. Київ. Палац спорту. Чемпіонат світу. Дивізіон І. Група B. Другий ігровий день. 18 квітня. Польща — Естонія. 8:3 (1:0, 2:1, 5:2). Казахстан — Велика Британія. 2:1 (0:1, 1:0, 1:0).
Україна — Литва. 5:1 (2:0, 1:1, 2:0). Шайби: Німенко, 3, Побєдоносцев, 15, Срюбко, 38, Черненко, 45, Шафаренко, 47 — Кієрас, 23.
Польща, Казахстан — по 6 очок, Україна, Велика Британія — по 3, Литва — 0, Естонія — 0.
Після перемоги в першому турі над господарями змагань українцями, котрі вважалися фаворитами турніру, з нетерпінням очікувався матч британців проти казахів, котрим також пророкують перше місце. Матч був напружений, хокеїсти з королівства повели в рахунку. І збірній Казахстану довелося докласти чималих зусиль, щоб з мінімальною перевагою здолати чіпкого, швидкого і дуже незручного суперника.
Цей успіх казахської команди певною мірою повернув інтригу в боротьбу за першість. Адже представники Азії не відстали від поляків, котрі також виграли два поєдинки на старті. А наша команда, вигравши у Литви, ще не втратила шансів на остаточний успіх. Для цього треба налаштовуватися на кожний поєдинок і вигравати.
Учора на турнірі був вихідний, а сьогодні події в столичному Палаці спорту поновляться. Зустрічаються: Казахстан — Литва (початок о 13.30), Естонія — Велика Британія (17.00), Україна — Польща (20.30).
На знімку: результативний оборонець збірної України Олександр Побєдоносцев (ліворуч), котрий закинув у перших двох матчах три шайби.
 
Фото Павла КУБАНОВА.