У  центрі Полтави відбувся патріотичний марш наречених. Подібні заходи у місті вже стали традиційними, утім цього разу організатори вирішили увиразнити його національними мотивами та підтримати наших бійців у зоні АТО. Тож в одязі, зачісці чи просто в руках практично кожної з учасниць маршу були аксесуари кольорів Державного прапора, традиційна символіка українців, народні обереги.

Найкреативніші витягли з бабусиних скринь вишиванки, одягли синьо-жовті однострої, що нині входять у моду. Не менш оригінально були оформлені й «салони просто неба», на фоні яких із нареченими міг сфотографуватися кожен бажаючий. Разом із головними героїнями дійства кількасот полтавців долучилися до яскравого пісенно-танцювального шоу, яке нагадувало справжнє весілля. А на ньому, як відомо, грошей не рахують...

Тож чимало гостей опустили свої кревні до скриньок «Полтавського батальйону небайдужих», волонтери якого на народні пожертви купують захисну амуніцію та інші найнеобхідніші захисникам Вітчизни речі й відвозять їх на схід. Цього разу вони візьмуть із собою ще й велику «народну картину» з малюнками та побажаннями від учасників патріотичного маршу наречених, повідомляє наш власкор Василь НЕЇЖМАК.

На знімку: учасниця патріотичного маршу наречених Анжеліка Горобець.

Фото автора.