ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Заслухавши відповідно до пункту 17 статті 85 Конституції України та статті 18 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» представлену Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Карпачовою Н. І. щорічну доповідь про стан дотримання та захисту прав і свобод людини в Україні, Верховна Рада України постановляє:
1. Взяти до відома представлену Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Карпачовою Н. І. щорічну доповідь про стан дотримання та захисту прав і свобод людини в Україні.
2. Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України вжити заходів щодо подальшого вдосконалення законодавства України з питань дотримання та захисту прав і свобод людини.
3. Рекомендувати Кабінету Міністрів України, іншим органам державної влади розглянути висновки та рекомендації щорічної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та вжити відповідних заходів щодо поліпшення стану забезпечення прав і свобод людини в Україні, вдосконалення правозастосовчої практики в галузі прав і свобод людини.
4. Надрукувати в газеті «Голос України» текст виступу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини під час представлення щорічної доповіді про стан дотримання та захисту прав і свобод людини в Україні.
Голова Верховної Ради України В. ЛИТВИН.
м. Київ,
5 квітня 2011 року.
№ 3194-V.