Легка атлетика. Дебно (Польща). Іван Бабарика з Рівненської області став переможцем марафону. Український спортовець гідно боровся з польськими суперниками і встановив особистий рекорд — 2:13.16. Переможець тренується в Ярослава Нечипорця та Олександра Кузіна.
Друге і третє місце посіли поляки Блажей Бжежинський (2:14.16) і Міхал Смалец (2:22.28). Усього на старт вийшло 854 учасники, 806 з них фінішували.
Футбол. Чемпіонат Португалії. Матч 26-го туру. «Брага» — «Гімарайнш». 3:1. Голи: Паулао, 61, Укра, 63, Алан, 76 — Едгар, 90+5. «Брага»: Артур, Сільвіу, Кака, Паулао, Мігель Гарсія, Угу Віана, Куштодіу, Елдер Барбоза (Алан, 46), Моссоро, Укра, Лима.
Нагадаємо, що завтра в Португалії відбудеться повторний матч 1/4 фіналу Ліги Європи. Його напряму транслюватиме канал ІCTV. Початок зустрічі о 22.05 (за київським часом).
Хокей. Керівництво ХК «Донбас» (Донецьк), котрий минулої п’ятниці став чемпіоном України, прийняло рішення спробувати свої сили в чемпіонаті Росії. Паралельно команда продовжить виступи і в національній першості, де постарається захистити здобутий титул. Нагадаємо, що в російській вищій лізі, і досить успішно, вже виступав київський «Сокіл».