Футбол. Ліга Європи. 1/4 фіналу. Перші матчі. 7 квітня. «Порту» (Португалія) — «Спартак» (Росія, Москва). 5:1. «Вільярреал» (Іспанія) — «Твенте» (Нідерланди). 5:1. «Бенфіка» (Португалія) — ПСВ (Нідерланди). 4:1.

«Динамо» (Україна, Київ) — «Брага» (Португалія). 1:1. Голи: Ярмоленко, 6, Гусєв, 13 (автогол).
«Динамо»: Шовковський, Сілва, Хачериді, Юссуф, Попов, Гусєв, Єременко, Вукоєвич, Ярмоленко, Мілевський, Кравець (Шевченко, 46). Тренер — Юрій Сьомін.
«Брага»: Артур, Мігел Гарсіа, Кака, Паулао (Куштодіо, 46), Сілвіо, Вандіньо, Леандро Саліно (Моссоро, 75), Уго Віана, Пауло Сезар, Алан, Ліма (Мійонг, 83). Тренер — Домінгуш Пасьєнсія.
Вилучено Шевченка, 61 (друге попередження).
Рефері — Бйорн Куйперс (Нідерланди).
Київ. Стадіон імені Валерія Лобановського. 16 700 глядачів. 12 градусів.
Наставник португальського клубу нагадав перед київською зустріччю, що ігри з «Шахтарем» у груповому турнірі Ліги чемпіонів стали для його підопічних першим серйозним досвідом. Але «переїхавши» до нового турніру, «Брага» дійшла до такого етапу, коли вже не можна дозволити собі жодних послаблень. Вона здолала на своєму шляху далеко не простих суперників: шотландський «Селтік», англійський «Ліверпуль» та іспанську «Севілью».
— Це зовсім інша команда, ніж та, що була на початку сезону, — сказав про суперника Юрій Сьомін. — Останнім часом вона здобула чимало перемог, зокрема, над «Ліверпулем». Окрім того, у двох зустрічах із англійцями португальці не пропустили жодного м’яча. Хотілося б відзначити, що «Брага» дуже добре підготовлена фізично.
Справедливі слова, нічого заперечити. Особливо після того, як відбувся поєдинок у Києві. Гості їх підтвердили на всі сто відсотків. Справді, вони мають чудові фізичні кондиції. Не знітилися, коли пропустили швидкий гол. А головне, що діяли жорстко, в’язко, не даючи киянам розбігтися.
Господарі в свою чергу так і не змогли налагодити ефективні дії в нападі. Нічого не виходило у Кравця, котрого Сьомін, зрештою, замінив. Мілевський дуже старався, але відчувалося, що він після травми поки далекий від оптимальної форми. А Ярмоленко, забивши м’яча, схоже, задовольнився малим і вже не був таким бадьорим, швидким і настирним, як в дебюті зустрічі.
Отже, нічия і, що найприкріше, пропущений вдома м’яч оптимізму не додали. Хоча за тиждень важкий матч в Португалії. І там треба по-справжньому доводити свої претензії на півфінал.
— Чи вистачить одного виїзного гола для загальної перемоги? — запитали на прес-конференції Домінгуша Пасьєнсію.
— Один забитий м’яч — це дуже мало. Сьогодні нам таланило, коли у динамівців було багато моментів. Після видалення Шевченка, звичайно, стало легше. Думаю, що вдома ми покажемо все, на що здатні.
— До речі, прокоментуйте, будь ласка, суддівство й видалення Шевченка... 
— У першому епізоді він збив Мігеля Гарсію, і попередження було абсолютно справедливим. У другому випадку треба було уважно слухати. Це футбол, і такі видалення — його частина.
— Ви продовжуєте вважати «Динамо» сильною командою?
— Я не змінив своєї думки. Тим більше, що й у нас тепер є проблеми — жовті картки, гра з «Гімараешем». Ще нічого не вирішено, нічого не гарантовано...
По закінченні зустрічі свій коментар дав і наставник київського «Динамо» Юрій Сьомін.
— Дуже складним був матч. Як на мене, протягом перших 35 хвилин ми грали в гарний футбол, створили достатньо моментів. Але пропустили досить безглуздий гол. Однак і після цього мали багато шансів, котрими, на жаль, не скористалися. Звичайно, велику роль зіграло вилучення Шевченка. Після цього ми вже були змушені зберігати нічийний рахунок.
— Склалося враження, що в другому таймі команда підсіла. Чи не так?
— Стосувалося це більше середньої лінії. Хоча підстав для цього не було. Та, либонь, на це вплинуло видалення. «Брага» застосовувала тактику руйнування. За таких умов дуже складно творити. Звичайно, другий тайм у нас не вийшов.
— Тоді чому по ходу другого тайму ви не зробили жодної заміни?
— По-перше, за такої гри складно увійти в неї. По-друге, у нашому запасі знаходилися переважно футболісти оборонного плану. А грою нашого захисту я був цілком задоволений.
— Невже суддя не зрозумів, що Шевченко справді не почув свисток?
— Я і сам нічого не чув, але коментувати це не можу. Була потужна підтримка трибун, я знаходився дуже далеко від епізоду.
Завершуючи спілкування із журналістами, Юрій Павлович сказав: «Уважаю, що нічого страшного не сталося. Ситуація цілком нормальна, готуватимемося до матчу в Бразі».