Народний депутат України Олег Ляшко у прикордонному місті Могилів-Подільський на Вінниччині зустрічі з виборцями розпочав з... Центрального ринку.
Підприємці скаржилися, що ринковий збір у них не скасували, а перейменували на так званий торговельний збір. Тобто все одно доводиться платити. Та ще й утричі більше, ніж визначено на сесії міськради. Наприкінці дня розмову про наболілі проблеми сьогодення Олег Ляшко продовжив у міському Будинку культури. В ній також взяли участь підприємці з сусіднього Ямпільського району.
— Тільки нова економічна політика, яка базуватиметься на відродженні національного виробництва, дасть можливість вирішити проблеми безробіття, вищих зарплат, соціальних гарантій тощо, — наголосив пан Ляшко. На його думку, втілити її в життя зможуть нові молоді представники влади. Їм до снаги змінити ситуацію в країні, очистити її від корупціонерів та олігархічних кланів. «Взяти на себе таку відповідальність здатна нова партія молодого покоління, — уточнив Олег Ляшко. — Зараз ми готуємо грунт для її створення, зустрічаючись з виборцями в різних регіонах держави».
Політик зазначив, що тим часом він добивається вирішення низки питань, що стосуються підтримки молоді. Одне з них — надання молодим сім’ям довго-строкових безвідсоткових кредитів на придбання житла.
У Могилеві-Подільському народний депутат встиг попрацювати на озелененні міського скверу. Непростою вийшла розмова з батьками дітей, хворих на ДЦП, які лікуються у реабілітаційному центрі «Ангел надії». З бюджету центр майже не фінансують. Найзворушливішими були хвилини, коли дітки дарували народному депутату вишитого ангела. Зробили це вони власноруч, незважаючи на тяжку недугу. Від гостя отримали в подарунок сучасний телевізор із великим екраном.
Вінницька область.