У Луганську стартував благодійний проект «Від чистого серця!», приурочений до святкування Дня Перемоги. За словами заступника міського голови Олександра Ткаченка, організатори акції хочуть «від чистого серця допомогти тим, хто зберіг мир на нашій землі, а потім підняв країну із руїн».

Багато підприємців і компаній уже відгукнулися. Зокрема, Луганський центр естетичної стоматології «Юлія» вирішив надати  подарунок десяти захисникам Батьківщини — 100% знижку на санацію порожнини рота, двом — безплатне лікування і протезування та всім ветеранам — значні знижки на різні види послуг. А директор італійської хімчистки «Фламінго» Людмила Мельникова запропонувала двадцяти ветеранам Великої Вітчизняної війни безплатно почистити їхні парадно-вихідні костюми й мундири.
Сертифікат на надання стоматологічних послуг у рамках благодійної акції вже отримав учасник війни 92-річний Павло Іванович Ярошин. На фронт він пішов добровольцем, у лютому 1943 року вже командував ротою, а закінчив війну командиром батальйону. Служив у повітряно-десантній дивізії. Незважаючи на свій поважний вік, усе так само по-солдатски підтягнутий і зібраний.
 
На знімку: ветеран війни Павло Ярошин і заступник міського голови Олександр Ткаченко.
Фото прес-служби Луганського міськвиконкому.