Португальська «Брага» з’явилася в Києві вчора ввечері. І має досить серйозні наміри. Вона не збирається зупинятися на досягнутому, бажаючи крокувати далі в турнірі Ліги Європи. Про це в інтерв’ю виданню Zero Zero заявив капітан команди Вандін.
«Наша мета — спробувати показати найкраще, на що ми здатні. Всі розуміють, що вже перша гра з «Динамо» в Україні може стати вирішальною, — сказав він. — Але ми працюватимемо так, щоб було легко довершити справу на своєму полі».
Зрозуміло, що підопічні Юрія Сьоміна протилежної думки. Хоча вони з повагою ставляться до суперника. Добре, що оговтався і вже зіграв проти криворіжців Артем Мілевський. Але надійшла інформація, котра не додасть оптимізму прихильникам «Динамо». Гостра респіраторна вірусна інфекція з високою температурою в перші дні захворювання не дозволить воротареві біло-синіх Олександрові Шовковському зіграти завтра проти «Браги».
Медики стверджують, що ГРВІ в такій формі зводить нанівець спортивну форму футболіста. Тому навіть якщо Шовковський буде здоровий, йому знадобиться близько тижня, щоб відновити ігрову кондицію. Швидше за все, у першій зустрічі з португальцями ворота киян захищатиме Максим Коваль, котрий зіграв у суботу проти «Кривбаса».
З динамівського табору ніяких бравурних заяв не пролунало. Команда спокійно і ретельно готується до серйозного випробування. І чекає, що переповнений стадіон імені Валерія Лобановського підтримає її як слід. 
А ті, хто не зможуть прийти на динамівську арену, матимуть змогу подивитися пряму трансляцію на телеканалі ІCTV (початок у четвер о 22.05).