Восени нинішнього року на стадіонах, які нині будують до Євро-2012 у Львові та Києві, відбудуться перші поєдинки. Про це в інтерв’ю одному з телеканалів заявив президент ФФУ Григорій Суркіс. «Можу запевнити, що в жовтні у Києві та Львові ми проведемо перші тестові поєдинки», — сказав він.
Четвертий день — він найславніший
Боротьба. Дортмунд (Німеччина). Чемпіонат Європи. Жіноча збірна Україна посіла перше місце у загальнокомандному заліку. Це сталося завдяки дуже вдалому виступу наших дам у четвертий день чемпіонату.
Золоті медалі здобули Юлія Остапчук (у ваговій категорії до 63 кг) і Катерина Бурмістрова (до 72 кг). Срібної нагороди удостоєна Аліна Махиня (до 67 кг), бронзової — Ганна Василенко (до 59 кг.)
Отже, українські борчині з трьома золотими, двома срібними та бронзовою медалями випередили команди Азербайджану (3,0,1), Швеції (1,0,0) та Румунії (0,2,1). 
Дортмундський борцівський фестиваль продовжили представники греко-римської боротьби. І тут українці не пасли задніх. На чемпіонаті Європи вони здобули дві медалі. Василь Рачиба став чемпіоном у ваговій категорії до 84 кг. У фіналі українець переміг росіянина Алана Хугаєва — 0:1, 2:0, 1:0.
Інший наш атлет — Вюгар Рагімов — виборов «срібло» у ваговій категорії до 55 кг.
Грають наші суперники
Футбол. Іспанія. «Вільярреал» — «Барселона». 0:1. Гол: Піке, 67. «Барселона»: Вальдес, Алвеш, Піке, Адріано, Маскерано, Бускетс, Алькантара, Кейта (Мессі, 53), Афеллай (Джонатан, 84), Іньєста, Вілья (Боян, 71).
Португалія. «Бейра Мар» (Авейру) — «Брага». 1:2. Голи: Тату, 40 — Жейме, 68 (у власні ворота), Мейонг, 70. «Брага»: Артур, Мігель Гарсія, Кака, Пауло, Силвіу, Алан, Вандіньо (Куштодіу, 46), Угу Віана (Мейонг, 65), Укра (Моссоро, 53), Ліма, Паулу Сезар.
Покарані за... тріумвірат
Федерація футболу Боснії і Герцеговини (FFBH/NSBіH) позбавлена членства у ФІФА й УЄФА. Керівники європейського і світового футболу вимагали призначення єдиного президента федерації футболу до першого квітня 2011 року. Нині організацією керують три президенти, що представляють інтереси різних національностей країни — сербів, боснійців і хорватів.
Тепер місцеві клуби і збірна цієї країни не мають права брати участь в міжнародних турнірах. При цьому ФІФА й УЄФА зазначають, що готові обговорити з FFBH/NSBіH ситуацію, щоб Боснія і Герцеговина «якнайскоріше повернулася до футбольної спільноти».