Київ

НСК «Олімпійський» забезпечить усі умови для доступу до стадіону людей з обмеженими фізичними можливостями, повідомляє прес-служба НСК. Спеціально для таких уболівальників передбачено 150 місць на глядацьких трибунах із чудовим видом на поле. Піднятися на свої місця ці відвідувачі зможуть на ліфті. Для максимального комфорту на стадіоні також обладнають окремі фаст-фуди для інвалідів і чотири санітарні кімнати.
Із квітня в Києві почнуться масштабні роботи з благоустрою півторакілометрової зони навколо НСК «Олімпійський». Крім того, в рамках підготовки до Євро-2012 триває будівництво Подільського моста, реконструкція аеропорту «Жуляни» і відновлення парку автобусів, трамваїв і тролейбусів. Більшість об’єктів мають бути здані вже в 2011 році.
Ну а опівночі завершилася реєстрація бажаючих придбати квитки на матчі фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу, що відбудеться в Україні й Польщі. До речі: перші зареєстровані мають такий самий шанс купити один з 600 тисяч квитків, як і ті, хто зареєструвався в останню хвилину.