Перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій попросив керівників правоохоронних органів Львівщини перевірити, чи він причетний до контрабанди на мільйон доларів. З’ясувалося, що власником затриманого депутатами вантажу називають... самого Петра Колодія, який був ініціатором цієї акції.
Розбірки навколо контрабандних потоків через Львівську митницю переростають у затяжний серіал. До з’ясування стосунків між облрадою та Державною митною службою долучилися керівники уряду та народні депутати України, про що вже повідомляв «Голос України». Остання новина з митних баталій — це заява Петра Колодія, що готується його арешт. Ніби з Києва до Львова відправлено спецгрупу одного із силових підрозділів, яка проведе показове затримання першого заступника голови облради Петро Колодія. «Я не маю жодного відношення до зброї чи наркотиків, чи хабарів, — стверджує Петро Колодій. — Останні десять днів за мною стежать, телефони прослуховують. Не тільки мої, а й інших депутатів». Отакий детектив, що має всі шанси перерости в затяжний серіал, розгортається у Львові.
Водночас у правоохоронних органах переконують, що нічого не чули про «операцію із затримання Петра Колодія». На Львівській митниці відмовилися коментувати ситуацію, поки триває перевірка її діяльності за останні п’ять років, яку проводить група із 50 осіб з Києва.