Про це повідомив голова Запорізької облдержадміністрації Борис Петров. «Сьогодні Вищий господарський суд ухвалив рішення на користь жителів Бердянська — про розірвання договору концесії між Бердянською міськрадою та ТОВ «Чиста вода—Бердянськ», — заявив Б. Петров. — Суд ухвалив абсолютно справедливе рішення — з ТОВ «Чиста вода—Бердянськ» буде розірвано договір, і найближчим часом його позбавлять ліцензії. 
Усі чудово розуміли, що це сумнівне підприємство, яке збирало з бердянців гроші за послуги і не розраховувалось з постачальниками. Зараз є питання про суму близько 30—40 мільйонів гривень... Сьогодні, на щастя, ми маємо результат. І точно більше не дозволимо зайти подібним фірмам на територію області».
До сказаного варто додати, що справа зрушила з місця після публікації «Голосу України» 4 березня. Опісля, замість непридатної для вживання суміші із Дніпра і Берди у водопровідних трубах міста з’явилася тільки дніпровська вода. І ось тепер є важливе судове рішення, яке фактично звільняє Бердянськ від дворічної кабали «Чистої води».