У найбільш населені мікрорайони Херсона — Таврійський, Шуменський, «Корабел», БК (бавовняний комбінат) після зимової сплячки знову повернулися щосуботні сільськогосподарські продовольчі ярмарки. Цим самим завдано серйозного удару по перекупниках, які гріють руки не лише на китайській гречці, а й на звичайній городині.
Ціни на завжди велелюдних ярмарках нижчі від ринкових, а тим паче — від спекулятивних. Так, кілограм свинини можна було купити за 26—29 гривень, сала — за 7, масла вершкового — за 50 гривень. Літр розливного молока йшов по 5 гривень. Було з чого за асортиментом і цінами вибирати любителям рибної кухні. Кілограм карасів коштував 14 гривень, товстолобика — 15, коропа — 18, білого амура — 22 гривні.
Виявили підвищений інтерес до ярмарок і самі товаровиробники. Так, в одну із березневих субот продукцію пропонували сім підприємств місцевої промисловості, агропромислового комплексу та суб’єктів малого підприємництва із Херсона, приміського Білозерського та віддаленого Новотроїцького районів. Вони виставили продукцію 365 найменувань.