Дива бувають не лише в казках. У цьому переконалася родина Сукманових із Малина. Про долю цього подружжя кілька років тому багато писала і місцева, і центральна преса. Адже Марині та Андрію так багато довелось пережити: внаслідок трагедій обоє стали інвалідами. Молодий чоловік втратив обидві ноги, а його обраниця Марина — одну. 
Незважаючи на це, молоді люди тримають невеличке господарство, вести яке допомагає мати Андрія, Галина Миколаївна. У сім’ї підростає син Сашко.
Андрій Сукманов тривалий час перебував на обліку для отримання спецавтотранспорту, але через брак бюджетних коштів роками питання не розв’язувалося. У придбанні автомобіля «Славута» йому допомогла благодійна організація. Це, звичайно, істотно поліпшило життя сім’ї.
Доля земляків привернула увагу і вихідця з Малинського району, народного депутата Миколи Рудченка, який уже кілька років опікується цією родиною. А нещодавно він довідався, що Сукманови втратили годувальницю — корову. На придбання нової потрібно не менше шести тисяч гривень, таких коштів у них немає. І ось у день 35-річчя Андрія Васильовича М. Рудченко подарував імениннику та його родині корову. Разом із народним депутатом до обійстя завітали і представники районної влади — голова райради народник Микола Савченко та голова райдержадміністрації Геннадій Ободзинський, керівник райорганізації Народної партії Михайло Левковець. Теплими та щирими словами гості привітали іменинника та його родину з нагоди ювілею. А Микола Миколайович висловив захоплення тим, як живе родина, як у них все до ладу і в хаті, і в господарстві, і в стосунках.
— Я захоплююсь мужністю, витримкою та неймовірною життєвою енергією Марини та Андрія — подружжя, яке не зламалося через прикрощі долі, знаходить у собі сили жити і працювати не гірше, ніж інші. Дай Боже, їм доброго здоров’я, снаги і всіх земних благ на довгі роки, — побажав народний депутат.
До речі, дарували подружжю Сукманових корову, а виявилося, що й теля: коли цей матеріал готувався до друку, стало відомо, що вона отелилася.