Шановні колеги!
Цього року ви берете участь у ювілейному обласному зльоті молодих учителів Кіровоградщини. За 40 років тисячі педагогів змогли підвищити свою кваліфікацію, поділитися досвідом, перейняти новаторські методики у творчій, натхненній атмосфері.
Сьогодні ви перебуваєте серед своїх колег — молодих, розумних і талановитих. Бажаємо вам, щоб здорове почуття конкуренції спонукало вас до підкорення нових вершин у своїй професії.
Ваш край славиться своїми педагогічними традиціями, саме тут жив і працював великий учитель і мислитель — Василь Сухомлинський. Тож нехай його світлий образ надихає вас на освоєння найкращих теоретичних здобутків ваших видатних попередників.
Цьогорічний зліт присвячено 20-й річниці Незалежності України. Переконані, що виховання гармонійно розвиненого громадянина й патріота є одним з найцінніших внесків у зміцнення молодої української державності.
Дякуємо вам за обраний фах вчителя, що визначає тепер ваше життя як подвижницьку працю на благо суспільства. Зі свого боку члени парламентської фракції Народної партії та наші однодумці у Верховній Раді України робитимуть все від них залежне, щоб держава гідно цінувала працю педагога.
Бажаємо завзяття, оптимізму, щастя та успіхів у всіх ваших справах!
Ігор ШАРОВ,голова фракції Народної партії у Верховній Раді України.