Бокс. Кельн (Німеччина). Lanxess-Arena (19 000 глядачів). Коли до завершення першого раунду поєдинку, в якому киянин Віталій Кличко (на знімку) вшосте захищав титул чемпіона WBC у надважкій вазі, маючи за суперника олімпійського чемпіона-2004 кубинця Одланьєра Соліса, залишалася секунда, опонент нашого мегачемпіона впав, мов підкошений.

Соліс атакував, але отримав зустрічний удар правою у скроню і завалився на підлогу. Рефері почав відраховувати нокдаун, але зупинив бій, зафіксувавши нокаут, коли зрозумів, що кубинець не зможе продовжувати бій. Одна з перших версій: після удару в скроню у Соліса просто відмовила ліва нога, і це був чистий нокаут від українця, а все інше — то його наслідки.
Уже після бою підтвердилася інформація про те, що Одланьєр Соліс упав на ринг через серйозну травму коліна. Боксера госпіталізували в одну з клінік Кельна. За попередніми даними, Соліс начебто пошкодив меніск.
— Кубинець отримав від Віталія потужний удар і втратив рівновагу, — заявив в інтерв’ю RTL Фріц Здунек, тренер Кличка-старшого, — внаслідок чого травмував коліно. Таке трапляється...
Як там не було, а Віталій Кличко легко і заслужено захистив своє чемпіонство. Від самого поєдинку очікували гострого і видовищного протистояння. Але величезній армії вболівальників і в кельнському залі, і біля екранів телевізорів в багатьох країнах не поталанило. Надто коротким виявився поєдинок. До речі, за ці кілька хвилин на рингу Соліс отримає чималенький гонорар — мільйон двісті тисяч євро!
— Початок бою виявися нелегким для мене, — сказав Віталій Кличко під час нагородження. — Соліс був доволі моторний, але отримав сильний зустрічний удар від мене. Дуже шкодую, що цей бій закінчився так швидко, я сподівався на тривалішу боротьбу...