Футбол. Як уже повідомлялося, київське «Динамо» та португальська «Брага» в 1/4 Ліги Європи зійдуться в очному протистоянні. Тренерський штаб іменитого українського колективу, без сумніву, скористається досвідом донецького «Шахтаря», який двічі «всуху» (3:0 і 2:0) обіграв «Брагу» в груповому турнірі Ліги чемпіонів.
— Нам належить детально вивчити майбутнього суперника, — сказав наставник команди «Динамо» (Київ) Юрій Сьомін. — Уважно продивимося матчі «Браги»: як проти «Шахтаря» в Лізі чемпіонів, так і обидва недавні поєдинки проти «Ліверпуля». Нам протистоятиме досить сильна та амбітна команда, котра посіла друге місце у попередньому чемпіонаті Португалії. Власне, на цьому етапі слабких суперників не буває, тож напередодні жеребкування чвертьфіналів я був спокійний — зустріч із будь-яким опонентом обіцяла бути однаково непростою.
Не промовчали і в штабі суперника динамівців. Колишній оборонець збірної Португалії Фернанду Коуту, котрий нині працює в «Бразі» директором клубу, не переймається через ще один візит до України. За його словами, болючі поразки від донецького «Шахтаря» в Лізі чемпіонів уже давно забуті: «Ми поважаємо динамівців, але не боїмося. Треба віддати належне нашій команді, котра вперше пробилася до чвертьфіналу Ліги Європи. Ми гарно дебютували в Лізі чемпіонів, тепер досягли успіху в іншому турнірі. І ми хочемо продовжувати в тому самому дусі, підвищуючи престиж Португалії в Європі».