Шестеро бандитів, які упродовж трьох років займалися розбоями та грабежами на території Дніпропетровської та Запорізької областей, отримали від 2,5 до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Створили це злочинне угруповання Олександр Мальцев та Вадим Мізера, які у 2004 році достроково вийшли з місць позбавлення волі. У травні того самого року бандити під їх орудою здійснили свій перший розбій: посеред білого дня у жителя Дніпропетровська відібрали автомобіль, мобільний телефон та близько семи тисяч гривень.
Сам потерпілий розповідає про це так. Зі своїм знайомим, на той час директором фірми із виробництва металопластикових вікон, і на його ж прохання вони припаркувалися біля кафе «Макдональдс», що на житловому масиві «Перемога». Із кафе їм назустріч вийшла група молодих людей, ще кілька чоловіків вигулькнуло із-за рогу. Колег одразу розвели в різні боки. Знайомий не постраждав, а його самого обступили з усіх боків, ударили кілька разів по голові, а потім, ухопивши під руки, потягли за дев’ятиповерхівки. Били і намагалися забрати ключі від автомобіля. Оскільки чоловік займався спортом, то міг чинити опір. Невідомо, чим би могло все закінчитись, але один із нападників крикнув, що ключі уже в нього. 
У лікарню побитого чоловіка  відвіз таксист. Тижнів через три йому «підкинули» понівечену машину. Пізніше свідки цього розбою стверджували: вони повірити не могли, що все це відбувається насправді. Думали, що знімають кіно...
У лютому 2005 року банда орудувала вже у Запоріжжі. Виманивши приватного підприємця на «розмову», його побили і відвезли на так звану «базу» до промислової зони міста. Чоловіка спустили у підвал, жорстоко катували, вимагаючи повернути 700 доларів боргу, а також віддати автомобіль ВМW.
Завдяки корумпованим зв’язкам злочинці були добре обізнані з формами та методами роботи правоохоронних органів, що давало їм змогу тривалий час уникати покарання. В їхньому розпорядженні було п’ять автомобілів і цілий арсенал зброї. Правоохоронці вилучили п’ять автоматів АК-74, кулемет Калашникова, помпову рушницю «Maverіk model 88», мисливський карабін «Сайга 410 К», два пістолети ТТ з глушниками, велику кількість боєприпасів до них, прилад для безшумної стрілянини та лазерний цілевказник до автомата Калашникова.
Завдяки спільним діям СБУ та УБОЗу, всіх членів угруповання було виявлено та затримано. Під час слідства Мізера не раз погрожував правоохоронцям та членам їхніх сімей фізичною розправою. Як повідомили у прес-службі Служби безпеки України, вирок Бабушкінського районного суду Дніпропетровська, винесений за матеріалами СБУ, вже набув чинності.