Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.
Сфера вашої діяльності — надзвичайно важлива й життєво необхідна складова економіки країни. Важко уявити наше буття без цілодобової роботи багатофункціональних служб житлово-комунального господарства і побутового обслуговування. Своєю наполегливою, самовідданою працею ви забезпечуєте задоволення повсякденних комунальних, побутових, матеріальних, соціально-культурних потреб і запитів наших громадян, гарантуєте належну життєдіяльність усього народногосподарського комплексу.
Сьогодні сфера житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення перебуває у процесі реформування, зазнає відчутних змін і перетворень. Ваші успіхи на шляху досягнення європейських стандартів життя будуть тим вагомішими і ціннішими, чим якіснішими, різноманітнішими та доступнішими вони дістануться людям.
Відрадно, що багатотисячний колектив сфери усвідомлює значимість своєї діяльності, демонструє розуміння того, що від сумлінності, відповідальності цієї праці значною мірою залежать облаштованість і привабливість нашого життя, благополуччя людей і загальний настрій суспільства.
Зі свого боку, Верховна Рада України всіляко сприятиме формуванню законодавчої бази, спрямованої на вдосконалення роботи та подальший продуктивний розвиток галузі.
У цей знаменний день зичу всім вам успіхів, добробуту, родинного щастя, вагомих здобутків у всіх починаннях та підкорення нових вершин добротворення.
Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.