Футбол. Ще у вівторок під вечір київське «Динамо», як і обіцяв його тренер Юрій Сьомін, вилетіло до Англії на матч 1/8 Ліги Європи проти «Манчестер Сіті». Це вперше протягом останнього часу кияни вирушили на єврокубковий матч за кілька днів до його проведення.
У складі нашої команди: воротарі — Шовковський, Коваль, Бойко; оборонці — Бетао, Юссуф, Алмейда, Сілва, Попов, Несмачний, Хачеріді; півоборонці — Вукоєвич, Єременко, Гусєв, Нінкович, Гармаш, Рибалка; нападники — Шевченко, Кравець, Ярмоленко, Гільєрме, Зозуля. Також у Манчестері знаходиться Олександр Алієв, котрий разом з командою завтра вирушить до Дніпропетровська на матч чемпіонату країни.
«Динамо» розташувалося в готелі «Марріот ворслей парк». А вчора до нього приєдналася київська журналістська команда, котра отаборилася в готелі «Мідланд». Усі разом зібралися ввечері на стадіоні «Сіті оф Манчестер». Там біло-сині провели тренування, а Юрій Сьомін відповідав на запитання представників українських та англійських ЗМІ на передматчевій прес-конференції.
Як стало відомо, повторний поєдинок між «Манчестер Сіті» і київським «Динамо» обслуговуватиме суддівська бригада з Туреччини на чолі з рефері Джюнейтом Чакіром. Його помічники — Бахаттин Дуран і Тарік Енгюн. Четвертий арбітр — Сулейман Абай.
Погода у Манчестері цілком футбольна. Сьогодні на вечір (матч почнеться о 20.00 за київським часом) синоптики опадів не обіцяють. Очікується температура плюс 9—10 градусів.
Завтра, як уже згадувалося, динамівці після ранкової пробіжки і сніданку вилетять до Дніпропетровська, де протягом двох днів готуватимуться до недільного поєдинку 22-го туру чемпіонату Прем’єр-ліги.
Віктор БРАНИЦЬКИЙ (із Манчестера).