Футбол. Чемпіонат країни. Прем’єр-ліга. 21-й тур.
11 березня. «Оболонь» — «Металург» (Запоріжжя). 1:0. 4 000 глядачів. Рефері — Іванов (Макіївка). Гол: Григорій Баранець, 72.
12 березня. «Металург» (Донецьк) — «Севастополь». 1:0. 2 500 глядачів. Рефері — Даньковський (Київ). Гол: Годін, 3.
«Таврія» — «Кривбас». 2:1. 5 100 глядачів. Рефері — Можаровський (Львів). Голи: Шиндер, 21, 24 — Іващенко, 71 (п.).
«Волинь» — «Арсенал». 0:0. 6 500 глядачів. Рефері — Романов (Дніпропетровськ).
13 березня. «Іллічівець» — «Зоря». 2:2. Рефері — Іщенко (Київ).
«Карпати» — «Шахтар». 1:0. 27 000 глядачів. Рефері — Швецов (Одеса). Гол: Кочіш, 58.
«Металіст» — «Дніпро». 2:2. 36 252 глядача. Рефері — Арановський (Київ). Голи: Гав’єр, 73, 81 — Коноплянка, 45, 71.
«Динамо» — «Ворскла». 2:0. 11 000 глядачів. Рефері — Абдула (Харків). Голи: Кравець, 58, Ярмоленко, 60.
Від матчу у Львові чекали багато, називаючи його центральним у турі. І ці сподівання виправдалися на всі сто відсотків. Суперники продемонстрували досить якісний футбол. А протистояння виявилося гострим і безкомпромісним. Більше схвальних слів заслужили «Карпати». Львів’яни намагалися ні в чому не поступатися лідерові, грати з ним на рівних. І це їм вдалося. 
Господарі, виявляючи високу ігрову дисципліну, не тислися до своїх воріт, а навпаки — шукали щастя попереду, намагаючись гостро атакувати. І такі дії були винагороджені. Галичани забили дуже ефектний м’яч, котрий приніс їм перемогу. Почав ту атаку Худоб’як, перестрибнувши через Чигиринського, він прострелив на Кожанова. Той, не зволікаючи, потужно пробив, м’яч влучив у голову Кочішу, а від неї у ворота — 1:0. Отже, румунський нападник дуже засмутив своїх земляків Луческу і Раца. 
Напружено відбувалася зустріч у Харкові. Нічия зменшила сподівання «Металіста» боротися за друге місце. Тепер їхнє відставання від «Динамо» — вже шість очок. А на п’яти підопічним Мирона Маркевича активно наступає «Дніпро». 
У матчі проти «Ворскли» наставник «Динамо» Юрій Сьомін дав можливість пограти тим футболістам, котрі не були задіяні в матчі Ліги Європи проти «Манчестер Сіті». Але в першому таймі гості не давали розбігатись. А от після перерви перцю додали Ярмоленко та Єременко. «Динамо» включило високі швидкості і забило два красиві м’ячі. 
— Гарний результат для нас, — сказав після зустрічі Юрій Сьомін. — Але засмутила ситуація з травмою Мілевського. Перший тайм залишав бажати кращого, але в другому я задоволений грою. Було забито гарні м’ячі. 
— А що конкретно з Мілевським? 
— Він зламав руку і його повезли на операцію. 
— Ви були впевнені в резервістах, яких випустили на поле? 
— Вони мали добрий вигляд в тренувальному процесі. Ротація була необхідна. У четвер граємо в Манчестері, в неділю — з «Дніпром». Через два на третій грати дуже важко. 
— Чому в першому таймі атакували без фланогів? 
— Так планувалося. 
— Хто замінить Мілевського в Манчестері? 
— Ще не думав. Дайте отямитись від цієї гри. Завтра всі разом подумаємо над цим. 
— Діями Гільєрме задоволені? 
— Ні. Тому його й замінили. 
— Є інформація, що до Манчестера «Динамо» вилітає не в середу вранці, а у вівторок увечері. А потім, ранком, після гри з «городянами», ви візьмете курс прямо на Дніпропетровськ. Прокоментуйте таке нововведення. 
— Це не стільки нововведення, скільки реакція на реальну ситуацію. Нам потрібно заощаджувати сили, тому й відмовилися від двох перельотів і з Манчестера летимо прямо до Дніпропетровська. Там проведемо невеликі відновлювальні заходи, тренуватимемося. 
Який сенс, скажіть, спершу летіти до Києва, а потім майже одразу повертатися в аеропорт і знову летіти? Напевно, ухвалене рішення — це професіональний і розумний підхід в існуючих реаліях. 
— Як вам форма Алієва, котрий напередодні зіграв за «дубль»? 
— Вона — доволі непогана. Два забиті м’ячі, дві результативні передачі. Щоправда, його фізичний стан поки що не найкращий. Однак цілком можливо, що Олександр може вийти в матчі проти «Дніпра». 
На знімках: Разван Кочіш має всі підстави, щоб радіти; Андрій Ярмоленко і забив «Ворсклі», і помітно пожвавив атакуючі дії «Динамо». 
Фото Євгена КРАВСА (Львів) і Павла КУБАНОВА (Київ). 
***
Кубок Англії. 1/4 фіналу. «Манчестер Сіті» — «Рединг». 1:0. Гол: Річардс, 74. «Манчестер Сіті»: Гарт, Річардс, Компані, Лескотт, Коларов, де Йонг (Беррі, 83), Туре, Сілва, Віейра (Балотеллі, 70), Райт-Філліпс (Боята, 90), Тевес. 

У півфіналі «Манчестер Сіті» на стадіоні «Вемблі» в Лондоні зустрінеться з «Манчестер Юнайтед».