4 лютого, № 21
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні» щодо порядку видачі дублікатів та копій ліцензій»,
№ 2927-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців» щодо особливостей державної реєстрації центральних органів виконавчої влади», № 2937-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації», № 2902-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про співробітництво в будівництві енергоблоків № 3 та 4 Хмельницької АЕС», № 2917-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Конституції України щодо проведення чергових виборів народних депутатів України, Президента України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», № 2952-VІ.
5 лютого, № 22
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення в житлово-комунальному господарстві», № 2924-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо виконання військового обов’язку», № 2926-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо компетенції правоохоронних органів в питаннях охорони підводної культурної та археологічної спадщини», № 2947-VІ.
Закон України «Про заборону приватизації, відчуження, передачі в заставу та внесення до статутних капіталів господарських товариств усіх форм власності пакета акцій, що належать державі у статутному капіталі Закритого акціонерного товариства «Одеська кіностудія», № 2948-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності садівницьких товариств та дачних кооперативів», № 2949-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 32 Кримінально-процесуального кодексу України щодо терміна «Близькі родичі», № 2950-VІ.
8 лютого, № 23
Закон України «Про схвалення рішення Президента України щодо направлення миротворчого контингенту для участі України в наданні підтримки Операції ООН у Кот-д’Івуарі», № 3001-VІ.
9 лютого, № 24
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про інформацію»,
№ 2938-VІ.
Закон України «Про доступ до публічної інформації», № 2939-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про дипломатичну службу»,
№ 2911-VІ.
16 лютого, № 29
Закон України «Про внесення змін до статті 75 Закону України «Про банки і банківську діяльність», № 3011-VІ.
24 лютого, № 35
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання трудових відносин у разі відмови у наданні допуску до державної таємниці»,
№ 2978-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» щодо спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді», № 2982-VІ.
25 лютого, № 36
Закон України «Про внесення змін до статті 3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру» щодо ліцензування оптової торгівлі цукром»,
№ 2975-VІ.