Львівський стадіон до Євро-2012 здадуть в експлуатацію у вересні 2011 року, на три місяці пізніше від запланованого терміну. Про це заявив під час перебування у Львові операційний директор УЄФА Мартін Каллен.
Про причини затримки майже не говорили, але львів’яни не забули скандали між міським головою Львова Андрієм Садовим, будівельниками та проектантами. Найбільше проблем виникало за минулої влади, коли куратором будівництва виступав гуманітарний віце-прем’єр Іван Васюник. Тоді належно організувати будівництво стадіону не вдалося. Нині роботи ведуться чітко та за графіком. Як свого часу заявив представник генпідрядника Василь Огородник, міська влада на будівництво не має жодного впливу, бо споруджують стадіон за державні кошти.
Під час робочої наради на будівництві стадіону гості з
УЄФА побачили разючі зміни, що дало підстави для оптимізму. Тримісячне запізнення не вплине на проведення футбольного чемпіонату. З делегацією УЄФА під час робочої наради обговорили графіки, питання транспортного та медичного забезпечення, розміщення реклами. Під час візиту Мартіна Каллена також представили нового «Друга Євро-2012» легендарного футболіста львівських «Карпат» Ігоря Кульчицького.