Народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов опікується Олександрією та Долинським, Петрівським районами Кіровоградської області. В інтерв’ю «Голосу України» парламентарій розповів, що регулярно зустрічається з мешканцями та інформує їх про ситуацію в Україні. Також проводить громадські прийоми, де пропонує свою допомогу. 
Найчастіше до народного обранця люди звертаються із проблемами заборгованості із зарплати. Зокрема, Державна холдингова компанія «Олександріявугілля» винна своїм працівникам 36 млн. грн. «Я звернувся з депутатським запитом до Прем’єр-міністра з цим питанням. Бо треба не тільки повернути людям гроші, а й шукати інвестора. Адже від цього залежатиме майбутнє Олександрії», — зазначив народний депутат.
Також під контролем Володимира Зубанова перебуває недобудований Криворізький гірничо-збагачувальний комбінат окислених руд (Долинський район). «Якщо його добудувати, то він приноситиме чималі прибутки до бюджету Кіровоградської області. Тому нині шукаємо інвестора», — сказав він.
Окрім того, парламентарій допомагає в регіоні вирішувати проблеми з газифікації, ремонту будинків тощо, а також займається гуманітарними питаннями. Зокрема, спільно з громадою Олександрії створять книгу про історію міста і про людей, які його заснували. Ця робота, за словами народного обранця, розрахована на три-чотири роки.
А ще Володимир Зубанов є співзасновником проекту «Україна — історія великого народу», головна мета якого пропагувати історію і культуру. А це — випуск книжок, картин, музичних творів, які він дарує сільським бібліотекам та дитячим будинкам.