Через різке погіршення погодних умов, за інформацією агрометеостанції «Нікітський сад», висота снігового покрову становить близько 10 сантиметрів. Комунальні служби міста працюють фактично у цілодобовому режимі.
— Насамперед розчищаються під’їзди до лікарень, поліклінік, аптек, магазинів, — заявив заступник міського голови Ялти з питань ЖКГ Юрій Кириченко. За словами начальника ялтинської філії дорожньо-експлуатаційної дільниці ДП «Кримавтодор» Олександра Борисова, всю минулу добу на трасі від Алушти до Фороса працювали 4 спеціальні машини, що розчищали дорогу від снігу і посипали її відсівом. Але всі зусилля шляховиків звів нанівець сніг, який випав знову: 120 тонн відсіву опинилися під ним.
За даними відділу промисловості, транспорту і зв’язку виконкому, маршрутні таксі та автобуси вийшли на лінії, але не в повному обсязі: частина з них була не готова до роботи на засніжених дорогах. Відрізаним від центру міста опинився 10-й мікрорайон, не змогли дістатися машини до прилеглих південнобережних селищ.