Відбулася робоча поїздка Президента України Віктора Януковича до Одеси. Глава держави взяв участь у церемонії відкриття державної навчальної установи «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості».
Навчальний комплекс складається з кількох приміщень: адміністративного, гуртожитку на 300 місць та чотириповерхового корпусу для майстерень. На базі установи можуть навчатися 420 слухачів. У центрі професійне навчання безробітних проводитимуть за рахунок держави. Охочі здобути професію можуть проживати на період навчання в гуртожитку й одержувати матеріальну допомогу від держави.
Віктор Янукович підкреслив важливість відкриття цього навчального центру, сказавши: «Чого навчатися людині — підкаже її душа і ті обставини, в які кожен потрапляє з різних причин».
Під час церемонії відкриття Віктор Янукович звернув увагу на величезну юрбу одеситів з гаслами «Одесити за Януковича». Цих людей правоохоронні органі не допускали до навчального центру. Глава держави наказав зняти кордони й пустити людей.
Під керівництвом Віктора Януковича відбулося засідання регіонального комітету з економічних реформ. Докладну інформацію про засідання комітету, виступ на ньому Віктора Януковича, представників ділової, політичної та культурної громадськості Одеської області надати не можемо, тому що доступ журналістів на цей захід був обмежений і «Голосу України» у списку ЗМІ, допущених на засідання регіонального комітету з економічних реформ, не виявилося.
Президент Віктор Янукович у супроводі директора центру Бориса Литвака відвідав Центр реабілітації дітей-інвалідів (Будинок з ангелом), де вручив подарунки — велику кількість дитячих іграшок і три спеціальні тренажери для лікування церебрального паралічу, реабілітації дітей-інвалідів.
Одеса.