Мешканці 28-тисячного районного центру були здивовані, побачивши на вулицях міста незнайомих двірників. Згодом ситуацію прояснив цюрупинський міський голова Василь Плотніков.
— Оскільки самі «викрутитись» із брудом та сміттям ми не в змозі, міськрада вирішила укласти договір на три місяці з херсонською приватною структурою із благоустрою. У такий спосіб хочемо створити конкуренцію між херсонськими та цюрупинськими комунальниками в боротьбі за чистоту вулиць. Хто виграє її, той і отримає фінансову підтримку.
Тим часом газетярі «Вісника Олешшя» звертають увагу на те, що Цюрупинську районну державну адміністрацію очолив колишній директор Херсонського бавовняного комбінату, його першим заступником призначено колишнього директора ПП «Торговий дім «Херсонрибгосп», заступником — колишнього начальника управління Пенсійного фонду в Дніпровському районі обласного центру. Першим заступником міського голови Цюрупинська призначений зміщений із посади один із заступників херсонського міського голови. Головний бухгалтер і претендент на посаду заступника міського голови з питань ЖКГ — також херсонці.
Вл. інф.