Легка атлетика. Донецьк. Міжнародний турнір «Зірки жердини». Участь брали представники одинадцяти країн світу.
Росіянка Олена Ісинбаєва (на знімку) привчила місцевих вболівальників до своїх перемог і обов’язково зі світовими рекордами. Так було на семи турнірах.
Перемогла вона і цього разу, але без рекорду. Але і результат 4.91 (найкращий у сезоні в світі) також викликає захоплення і повагу. Щоправда, Олена вже в ранзі переможниці зробила дві спроби встановити світовий рекорд (замовила висоту 5.01), але вони були невдалі.
Друге і третє місця посіли Анна Роговська (Польща) — 4.70 та Ірина Птачнікова (Чехія) — 4.60 відповідно. У чоловіків переміг Рено Лавіліньє (Франція) — 5.93. Другим став Максим Мазурик (Україна) — 5.87. Третім фінішував Балнер (Чехія) — 5,70.
Президент НОК України Сергій Бубка відзначив високий рівень результатів. Суму призового фонду він не назвав. Сказав лише, що призові відповідають рівню спортовців.
Фото Ігоря ТКАЧЕНКА (Укрінформ).

Дюссельдорф (Німеччина). Міжнародний турнір. Жінки. Добре виступили українські легкоатлетки. Біг на 60 м. 1. Повх (Україна) — 7,13; 2. Асумну (США) — 7,14; 3. Ремень (Україна) — 7,17; Потрійний стрибок. 1. Демут (Німеччина) — 14,47; 2. Саладуха (Україна) — 14,45; 3. Велдакова (Словаччина) — 14,05.