У кількох десятках квартир коломийської багатоповерхівки одночасно вийшли з ладу всі побутові електроприлади. В мережі піднялася напруга до такого рівня, що мікрохвильовки, пральні машини, телевізори, які навіть не працювали, а були лише увімкнені в розетку, згоріли. Біда сталася, коли майже всі мешканці перебували на роботі. Однак у цей час хтось помітив двох невідомих електриків, які копирсалися в проводах, а потім умить зникли. Власне, з їхньою «діяльністю» коломияни й пов’язують свої збитки.
— Того дня я якраз був удома, — розповідає очевидець події Роман Яворський. — Раптом в телевізорі щось вибухнуло і з нього пішов дим.
Постраждалі одразу повідомили про пригоду аварійну службу і зажадали пояснень від комунального господарства, яке обслуговує цей будинок. Мешканці стверджують, що це вже не перший випадок, коли в будинку скаче напруга і виникають проблеми з електроприладами. Натомість енергетики нарікають на перевантаження мережі.
Мешканці будинку подали колективну заяву до комунального підприємства з експлуатації житла про свої збитки і вимагають, щоб хтось їх відшкодував. Та чи знайдуть винуватця?