Вибори-2014
Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у народні депутати, включених до виборчих списків політичних партій. Усього, станом на 26 вересня, зареєстровано 3 113 кандидатів у народні депутати в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від 29 політичних партій. 
 Найбільше висуванців зареєстровано від партії «Народний фронт» — 222, Радикальної партії Олега Ляшка — 220, ВО «Батьківщина» — 215, ВО «Свобода» — 207, КПУ — 205, партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» — 200. Найменше від «Інтернет партії України» — 17, Національної Демократичної партії України — 14, партії Конгрес Українських Націоналістів — 4.
Того самого дня Центрвиборчком провів жеребкування щодо визначення номерів політичних партій для розміщення їх назв у виборчому бюлетені та затвердив його форму й текст. Встановлено, що текст бюлетеня друкується державною мовою на одному аркуші розміром 
200 х 600 мм кольору слонової кістки, лише з одного боку, з використанням спеціальних видимих та невидимих захисних фарб, які змінюють свої фізичні характеристики під дією ультрафіолетового та інфрачервоного опромінювання, графічних захисних елементів, а також із проставленням номера виборчої дільниці захисною фарбою.
Окрім того, ЦВК утворила контрольну комісію за виготовленням виборчих бюлетенів для голосування на позачергових виборах народних депутатів України. До її складу ввійшли: М. Гармаш — від політичної партії ВО «Свобода», А. Павловський — від ВО «Батьківщина», В. Плукар — від «УДАРу».
Водночас на черговому засіданні, яке відбулося минулої неділі, ЦВК зареєструвала 249 кандидатів у народні депутати, висунутих в одномандатних виборчих округах 11 політичними партіями: 177 — Радикальною партією Олега Ляшка, 17 — Українською партією «Зелена планета», 16 — Політичною партією «Сила Людей», 10 — Політичною партією «Воля», 10 — Політичною партією «Національна Демократична партія України», 6 — Політичною партією «Опозиційний блок», 5 — Українською республіканською партією, 3 — Політичною партією Українська платформа «СОБОР», 2 — Партією «Справедливість», 
2 — Політичною партією «Зелені», 1 — політичною партією Народний Рух України.
Розглянувши відповідні документи та встановивши їх відповідність вимогам виборчого закону, комісія також зареєструвала 243 кандидати в народні депутати, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування.
Крім того, на прохання бійця АТО Артема Кравченка ЦВК прийняла його документи для реєстрації кандидатом у народні депутати у приміщенні Дніпропетровського госпіталю та одноголосно зареєструвала його кандидатом в ОВО №34 у порядку самовисування. «Документи, подані А. Кравченком, повністю відповідають вимогам закону про вибори. Переконаний: прийнявши документи в цієї особи саме в такий спосіб, ЦВК не порушила жодної його норми. Кандидат повністю дотримався порядку самовисування, включаючи й вимогу закону щодо особистої подачі заяви про реєстрацію до Центральної виборчої комісії», — зазначив під час засідання комісії її голова Михайло Охендовський.
Таким чином, повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК, станом на 28 вересня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 2 493 кандидати в народні депутати, в тому числі, висунутих шляхом самовисування — 1 378, партіями — 1 115.
На завершення засідання комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів, утворених відповідно до постанови ЦВК від 5 вересня 2014 року №858.