Повчальний випадок стався днями у Краматорську, де 54-річний власник автомобіля «Волга» вступив у двобій із людьми, яких вважав грабіжниками. Перебуваючи у квартирі, чоловік почув, як спрацювала сигналізація в машині — авто стояло біля під’їзду. Через вікно автовласник побачив двох невідомих: вони крутилися біля «Волги», причому один із них уже тягнув на себе дверцята. Господар відкрив кватирку та гукнув зловмисникам, аби ті відійшли, проте у відповідь почув грубощі.
Розгніваний господар вискочив на вулицю з молотком у руках. Незнайомця, який стояв ближче, одразу вдарив по лобі, і той упав. Другого витягнув із салону. Зав’язалася бійка, в якій автовласник виявився сильнішим. Зловмисник відлежався на землі, а потім схопився та втік. Його приятеля спочатку доставили до міськвідділу міліції, а потім — до лікарні. З’ясувалося, що 30-річний місцевий мешканець перебував у стані алкогольного сп’яніння та отримав перелом лобової кістки черепа. Пацієнт розповів: мовляв, зустрів товариша, якого давно не бачив, і вони «відзначили» цю справу. Навіщо напарник поліз до чужої машини, пояснити не зміг, але стверджував, що намагався перешкодити приятелеві.
Тепер стосовно власника авто порушено кримінальну справу за умисне тяжке тілесне ушкодження. Чоловікові загрожує позбавлення волі від 5 до 8 років. Втікача, який удерся до зачиненої «Волги», шукають.
Донецька область.