Нині треба особливу увагу звернути на належне забезпечення армії та дати можливість розвиватися підприємствам, які виготовляють українську військову техніку. На цьому наголосив лідер фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок (на знімку) 
на XІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека-2014». Організатори продемонстрували кращі зразки мисливської, спортивної, історичної та стрілецької зброї, а також сучасної військової техніки: бронетранспортери, вантажні автомобілі, «швидкі допомоги», пожежні машини та військове спорядження.
Лідер українських націоналістів зазначив, що «ВО «Свобода» не один рік підкреслювало необхідність готуватися до можливої російської агресії. Нині, за його словами, українські Збройні Сили та економіка не готові до жорсткого протистояння московському агресору. Саме тому потрібно припинити будь-яке військове співробітництво з Росією, а співпрацювати з країнами НАТО та Євросоюзу і, звісно, розвивати військово-промисловий комплекс. «Зразки зброї — це реальний приклад того, що українські інженери, конструктори і робітники можуть виготовляти найсучаснішу та найефективнішу в світі важку військову техніку, яка дуже потрібна нині на фронті. Якби такі машини були в наших вояків, смертей було б набагато менше, а встановлення миру, яке нам так потрібно, можна було б пришвидшити», — наголосив Олег Тягнибок.