Голова Радикальної партії свого імені народний депутат Олег Ляшко побував у Кіровограді. Першим і головним пунктом відвідин парламентарія стала обласна державна адміністрація, де, за його ж словами, він збирався «люструвати Кузьменка», якого нещодавно призначили головою Кіровоградської ОДА.

Керівник апарату Василь Смаглюк повідомив народному депутату, що Сергія Кузьменка немає на місці, проте той не повірив і наполегливо вимагав від Смаглюка і від секретаря приймальні, щоб відчинили кабінет голови ОДА.

Після кількох невдалих спроб отримати ключі від кабінету його все ж відкрили за сприяння заступника голови ОДА Віти Атаманчук, до речі, учасниці Майдану, яка, на жаль, спільної мови з Ляшком і активістами не знайшла. Сергія Кузьменка там не виявилося, після чого Олег Ляшко звинуватив працівників адміністрації в тому, що ті випустили Кузьменка через чорний хід.

Олег Ляшко і супроводжуючі особи вкинули до сміттєвого бака Василя Смаглюка, аргументуючи, що «таку люстрацію має пройти кожен чиновник».

Виступивши на площі Героїв Майдану, Олег Ляшко пообіцяв винести на вилах багатьох нинішніх кандидатів у народні депутати в разі, якщо вони пройдуть до Верховної Ради. А також попередив, що приїздитиме до Кіровограда неодноразово та без попередження, поки не застане голову ОДА та не змусить його піти з посади.

Кіровоград.

На знімку: Олег Ляшко «люструє» кіровоградську владу.

Фото автора.