Гандбольний клуб «Київ-Спартак», заснований видатним тренером Ігорем Турчиним у 1962 році, відроджується. Про це заявили учасники прес-конференції на тему: «Гандбольний клуб «Київ-Спартак імені Ігоря Турчина». Відродження легенди». Нове керівництво Київської міської державної адміністрації прийняло рішення відродити колишню славу легендарного київського жіночого гандбольного клубу й обіцяє зробити для цього все можливе.
Президент ГК «Київ-Спартак» олімпійська чемпіонка (виграла цей титул двічі) Зінаїда Турчина повідомила про перші кроки клубу до досягнення поставленої мети: на посаду головного тренера ГК «Київ-Спартак» запрошено провідного тренера — киянина Валерія Войналовича.
«За знаменитий київський колектив запрошені виступати колишні спартаківки, котрі нині грають у зарубіжних клубах. Зокрема, йдеться про Олену Цигицю, яка вже дала згоду. Обіцяє допомогти клубові у зведенні власного ігрового залу один італійський інвестор. В ідеалі ми хочемо відродити колишню систему «Спартака» (ДЮСШ, спортивний ліцей, перша і друга команди клубу), яка діяла за часів Ігоря Турчина», — сказала найкраща гандболістка світу минулого століття.