Відтепер про їхні проблеми влада дізнається з перших вуст
Більш як 200 організацій і профспілок об’єдналися в Раду підприємців при Верховній Раді. Про це повідомила на брифінгу голова парламентського Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва, співголова ради підприємців Наталія Королевська.
За її словами, мета ради — не протистояти владі, а уникнути помилок при проведенні реформ, які можуть призвести до соціальної кризи.
 Позиція
Наталія Королевська:
«Ціна кожного непрофесійного рішення надто велика. На кону — сотні тисяч робочих місць, економічне зростання та соціальна стабільність. Якщо не зробимо уроки з минулого, країна перейде від економічної кризи до соціальної катастрофи».
Вона повідомила, що підприємці вже створили регіональну структуру ради, яка складається з 24 обласних представництв. Активісти моніторитимуть ситуацію у сфері розвитку підприємництва на місцевому рівні, реагуватимуть на проблеми та протидіятимуть незаконному адміністративному тиску на підприємців. Парламентарій розповіла, що бізнесмени передали свої пропозиції керівництву парламенту.