Фракція Народного руху України у Дубенській міській раді ініціювала звернення до Кабінету Міністрів та НКРЕ, яке підтримали й інші депутати. У ньому висловлена глибока стурбованість підвищенням тарифів на електроенергію для населення.

«З 1 лютого 2011 року Національна комісія регулювання електроенергетики підвищила тарифи для більшості споживачів електроенергії на 30%. Представники НКРЕ стверджують, що це підвищення стосуватиметься лише тих споживачів, які споживають понад 150 квт/год. на місяць, але таких — більшість. Також оголошено про заплановані ще два етапи підвищення ціни на електроенергію у 2011 році. Це є особливо болючим ударом по добробуту українців на фоні значного підвищення цін на газ, бензин, продукти харчування, — йдеться у зверненні, яке поширила прес-служба Рівненської обласної організації НРУ. — З початку новітньої української незалежності систематично підвищуються ціни на природний газ, який ми отримуємо із-за кордону, а тепер нам пропонують платити більше за один із небагатьох енергоносіїв, який виробляється на території України».
На переконання депутатів, збільшення ціни на електроенергію є абсолютно економічно необґрунтованим, воно спрямоване, передусім, на збагачення власників приватних обленерго, погіршення життя більшості громадян. Українські електростанції нині виробляють необхідну кількість електроенергії, наша держава експортує її в сусідні країни часто за ціною значно нижчою від ціни для внутрішніх споживачів. Відтак, депутати звернулися до уряду та НКРЕ з пропозицією скасувати рішення про підвищення ціни на електроенергію з 1 лютого 2011 року та відмовитися від анонсованих іще двох етапів підвищення ціни на електроенергію.
 
Рівне.