Футбол. Учора зранку київські динамівці вилетіли до Іспанії на свій другий тренувальний збір. А напередодні на клубній тренувальній базі вони влаштували день відчинених дверей.
Юрій Сьомін, розмовляючи з представниками ЗМІ, торкнувся теми ізраїльських зборів.
— В Ейлаті працювали плідно. Збори дали нам інформацію для роздумів. Це прикрий момент, що травми зазнав Нінкович, але решта гравців — у робочому стані. Щоправда, Нінкович поїде з нами до Іспанії. Сподіваємося, що до 5 лютого він почне готуватися за індивідуальною програмою.
Наставник «Динамо» повідомив, що дав Андрієві Шевченку додатковий вихідний.
— Шевченка я відпустив і дав йому вихідний. Він працював увесь перший підготовчий цикл, не пропустив жодного заняття, а через його проблеми зі спиною йому взагалі не рекомендовано тренуватися на синтетичному покритті. Нарешті, торкнулися й долі 20-річного бразильського форварда Андре: «Оренда Андре в «Бордо», — зазначив Юрій Павлович, — це спільне рішення. Він ще молодий, приїхав з теплої країни, йому треба призвичаїтися до нових умов. Гадаю, що його адаптація у Франції відбуватиметься успішно. А в нас на його позиції є поки що сильніші виконавці».
Потім всі передислокувалися до манежу, де відбувся контрольний матч динамівських команд.
«Динамо» (основний склад) — «Динамо» (резервісти). 2:1. Голи: Гусєв,13, Зозуля, 16, Морозенко, 50.
«Динамо» («основа»): (перший тайм) — Шовковський, Сілва, Юссуф, Михалик, Алмейда, Гармаш, Гіоане, Гусєв, Гільєрме, Зозуля, Ярмоленко; (другий тайм) — Максим Коваль, Бетао, Хачеріді, Алмейда, Несмачний, Маграо, Гільєрме, Гармаш, Гіоане, Зозуля, Суарес.
«Динамо-резервісти»: (перший тайм, молодіжний склад) — Кичак, Трубочкін, Ісраїлов, Буяльський, Швидкий, Боровик, Савченко, Раджабов, Балан, Братков, Акубардія; (другий тайм, «Динамо-2») — Бойко, Сухоцький, Рижук, Парцванія, Люлька, Новак, Рибалка, Прокипчук, Макаренко, Арабулі (Володимир Коваль, 55), Морозенко.