ВАТ «Завод ім. Фрунзе» (Харків) побудує у цьому місті до Євро-2012 біля стадіону «Металіст» медіа-центр. Як повідомив голова правління заводу Олександр Василенко, домовленість про будівництво центру було досягнуто на зустрічі в Харківському міськвиконкомі в рамках візиту до Харкова директора Місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського і представника УЄФА Бо Сандстрема.
Медіа-центр створюватимуть шляхом реконструкції виробничого приміщення, що належить заводу. Послугами медіа-центру зможуть скористатися ЗМІ, які висвітлюватимуть харківські події Євро-2012. На площі 1,5 тисячі квадратних метрів буде 500—700 робочих місць для журналістів.
Загальна вартість проекту оцінюється в 14 мільйонів гривень. Підприємству обіцяно підтримку з міського бюджету — 2,4 мільйона, решту коштів інвестує завод. Робоче проектування об’єкта завершать протягом найближчих двох місяців, після чого почнеться будівництво. Планується, що медіа-центр буде повністю готовий уже до початку 2012 року.