Своє 55-річчя колектив флагмана промисловості Балаклавського району Севастополя ТОВ «Будівельне управління 528» зустрічає, що називається, у трудових буднях. Як розповів кореспондентові «Голосу України» керівник колективу Віктор Янчук, незважаючи на економічний спад у країні, балаклавські метробудівці досить успішно ведуть виробничу діяльність. Це дає змогу Су-528 за обсягами відрахувань у бюджет і Пенсійний фонд стабільно бути в списку лідерів серед підприємств району та міста.
Досвід і знання метробудівців затребувані й сьогодні: торік вони здали в експлуатацію каналізаційний колектор у районі вулиць Дибенка—Єфремова, що сприятливо позначилося на екологічній ситуації в Севастополі; сьогодні повним ходом тривають роботи з будівництва Мартинівського каналізаційного колектора, введення в експлуатацію якого заплановано на 2012 рік.
Балаклавські метробудівці багато років плідно дружать із «Голосом України», щорічно передплачують парламентське видання практично всім колективом.
Редакція «Голосу України» вітає трудівників ТОВ «Будівельне управління 528» з «круглою» датою, бажає підприємству фінансового процвітання, повного портфеля замовлень і нових публікацій про трудові звершення метробудівців.