Не всі пропоновані кандидати у народні депутати будуть підтримані «Блоком Петра Порошенка». Такого висновку партійці дійшли за результатами дискусій із залученням журналістів та експертів. Про це повідомив радник Президента, народний депутат Микола Томенко.

Він звернув увагу на те, що після з’їзду «Блоку Петра Порошенка» і початку висунення кандидатів у народні депутати в пресі висловлювалися застереження щодо низки кандидатів, які могли бути підтримані партією.

«Після дискусій з’ясувалося, що частина кандидатів, запропонованих місцевими партійними організаціями, насправді не є серйозними опонентами в протистоянні з колишніми народними депутатами — представниками Партії регіонів. Щодо деяких кандидатур також висловлювалися серйозні застереження про те, що їхня участь може дискредитувати команду «Блоку Петра Порошенка», — зазначив політик.

За словами М. Томенка, буде також проаналізовано можливість підтримки в мажоритарних округах інших кандидатів, переважно самовисуванців, які користуються підтримкою місцевої громади, демократичних політичних партій і мають шанс перемогти на виборах.

Вл. інф.