Народний депутат від «БЮТ—«Батьківщина» Андрій Павловський зареєстрував у парламенті зміни до закону «Про освіту» щодо гарантій соціального захисту педагогічних та науково-педагогічних працівників. В інтерв`ю «Голосу України» він зауважив, що в Києві вперше за останні роки вчителі та лікарі не отримуватимуть двадцять відсотків надбавки до зарплати з міського бюджету.
«Якщо парламент підтримає мої ініціативи, то щомісячно до посадового окладу вчителям доплатять: за стаж педагогічної роботи понад три роки — 20%, п’ять років — 30%, десять — 40%, двадцять — 50%. Також педагоги зможуть розраховувати на державну допомогу на оздоровлення в розмірі посадового окладу», — повідомив бютівець.
Крім того, народний депутат, який опікується Дніпровським і Святошинським районами Києва, розповів, що окрім педагогів до нього звертаються пенсіонери з побутовими проблемами, надходять десятки звернень щодо незаконної забудови і відведення землі. Тоді А. Павловський надсилає депутатські запити, зустрічається з керівниками міської та районних адміністрацій. «Наші чиновники іноді вже на письмове звернення просто не звертають уваги, у кращому випадку надсилають відписки. Тому доводиться особисто втручатися і багато чого вирішувати», — зазначив народний обранець.
За його сприяння у Святошинському районі зведено дитячі майданчики. «Я не бізнесмен. Тому звертаюся за допомогою до міської та районної влади», — пояснив він. Вирішив Андрій Павловський і проблему з ліфтами, які декілька років не працювали.