Хокей. Відкритий чемпіонат Білорусі. Екстраліга. 18 січня. «Шиннік» (Бобруйськ) — «Брест». 4:6 (0:1, 1:0, 3:5). «Вітебськ» — «Гомель». 2:9 (0:3, 2:4, 0:2). «Німан» (Гродно) — «Металург». 4:0 (0:0, 4:0, 0:0). «Юність» (Мінськ) — «Шахтар» (Солігорськ). 4:2 (1:1, 2:0, 1:1). «Сокіл» (Київ) — «Металургс» (Лієпая). 2:3 (0:1, 2:1, 0:1).
Київський «Сокіл» знаходиться на межі розпаду, а більшість гравців готова піти з команди. Про це повідомив тренер клубу Олександр Сеуканд.
«Матч проти латвійського клубу був найгірший для нас. З таким настроєм важко розраховувати на успіх», — сказав він. — Про що можна казати, якщо у день зустрічі я не знаю, хто з гравців прийде на матч, хто гратиме. Я не знаю, хто братиме участь у наступному поєдинку».
Період закриття трансферного вікна у чемпіонаті Білорусі — до 30 січня. Отже, ще є час для того, щоб «Сокіл» залишила ще  низка гравців.
У команді велика заборгованість у зарплаті. А даром, як колись казав великий співак Федір Шаляпін, співають лише птахи. Хокеїстам треба годувати сім’ї. Які ще потрібні аргументи? Якщо події розвиватимуться таким робом, то знайдуться виконавці, які підуть із колективу шукати хліба насущного і підсилять інші команди. «Назва «Сокіл» залишиться, — каже Сеуканд, — але питання в тому, хто гратиме за нього».