Хоча на Луганщині сільськогосподарської продукції в надлишку, у виробників часто немає можливості реалізувати її у торговельних мережах регіону. Аграрії змушені шукати покупців в інших областях.
Така ситуація, вважає заступник голови облдержадміністрації Анатолій Репицький, пояснюється насамперед відсутністю сховищ для овочів і фруктів.
На місці лікарні, де стався вибух, відкриють нову
У Луганську вшанували пам’ять загиблих під час вибуху в 7-й міській лікарні. На місці трагедії проведено панахиду, встановлено хрест і освячено місце під будівництво храму-каплиці на честь ікони Божої Матері «Взискання загиблих». Меценатом будівництва став луганчанин Володимир Гончаров.
Протягом року в приміщенні лікарні було проведено аварійні й відбудовні роботи, реконструйовано будинок і надбудовано два додаткові поверхи. На території лікарні додатково збудують сучасну кисневу станцію. У ході аварійних і відновлювально-реконструкційних робіт уже освоєно 45 млн. 872 тис. гривень.
На базі цієї лікувальної установи працюватиме два кардіологічних відділення, інфарктне, неврологічне і для хворих з порушенням мозкового кровообігу. В пульмонологічному й терапевтичному відділеннях надаватиметься спеціалізована стаціонарна допомога алергологічним і гематологічним пацієнтам.