Народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий всіляко допомагає Запоріжжю і його мешканцям. В останній тиждень кожного місяця проводить прийом громадян, де отримує заяви, скарги, на які одразу реагує. Окрім того, регулярно звітує перед виборцями.
«Коли в Запоріжжі стояла проблема підтоплення, — розповідає в інтерв’ю «Голосу України» парламентарій, — мені довелося звертатися до уряду. Підтоплення вдалося ліквідувати. Ще я займався пошуком грошей для завершення газифікації в місті».
Окрім того, до Ярослава Сухого звертаються люди з багатьом наболілою проблемою житла. «Я багато доклав зусиль, щоб знайти кошти на будівництво двох будинків, куди із задоволенням, з так званих бараків, переселились люди. Також, за моєї підтримки завершено будівництво двох будинків молодіжного житлового кооперативу», — зазначив народний депутат.
Дуже багато громадян звертаються до Ярослава Сухого по допомогу на лікування. «Був випадок, — розповідає народний обранець, — коли дівчинка катастрофічно втрачала зір і могла осліпнути. Мені довелося у бізнесменів збирати гроші на операцію, яка, на щастя, пройшла успішно. Було дуже приємно, коли прийшла ця дівчинка в окулярах і щиро подякувала. Саме завдяки таким радісним моментам хочеться працювати і ще більше допомагати людям».
За підтримки народного депутата проводяться новорічні ранки, оздоровлення дітей з бідних сімей. Також Ярослав Сухий допомагає Червоному Хресту, ветеранським організаціям та юридично захищати права громадян.