У селі Червона Поляна Антрацитівського району відкрито новий дитячий садок, у якому є навіть комп’ютерний клас. Голова облдержадміністрації Володимир Пристюк назвав цей дитсадок «першою ластівкою» у системі реформування дошкільної освіти.

«Громада села ще у 2008 році порушила питання будівництва дитячого садка, — розповіла заступник директора Червонополянської навчально-виховної дошкільної установи Неллі Мілютіна. — 14 років тому тут закрили дитсадок, і батьки малят не могли влаштуватися на роботу. Крім того, діти сільської місцевості також потребують дошкільної підготовки...» Як зазначила замдиректора, установа розрахована на 60 дітей, а бажаючих більше 100. Тому вже говорять про розширення.

У відкритті дитсадка взяв участь віце-прем’єр-міністр України, міністр регіонально розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства України Віктор Тихонов. За його словами, за минулий рік в Україні здали близько десятка соціальних об’єктів подібного типу. На ці цілі держава виділила більше 300 млн. грн.