Овни. Необхідно виявити сумлінність і старанність. Якою б сильною натурою ви не були, треба пам’ятати, що м’якістю теж можна багато чого досягти.

Тельці. Теплі стосунки з близькими допоможуть відновити сили. Однак до кінця тижня може виникнути напруженість від подій та змін. Постарайтеся забезпечити собі спокій на цей час.
 
Близнюки. Сприятливий період для самопізнання, оскільки ви будете дуже чутливі й сприйнятливі до будь-якої інформації.
 
Раки. У середині тижня можливі романтичні знайомства і зародження нових почуттів. Потрібно зробити остаточний вибір і вирішити, яким шляхом іти.
 
Леви. Імовірне виникнення конфліктів. Вам може здатися, що ви захищаєте свої інтереси, але насправді даремно витрачаєте сили.
 
Діви. Побоюйтеся нерішучості та сумнівів. Будьте уважні, не змарнуйте свій шанс. Ваш вплив до кінця тижня зросте.
 
Терези. Є ризик заплутатися у своїх бажаннях, через що втратите душевну рівновагу. Будьте прихильні до інших людей, вибачайте їм помилки і допомагайте, якщо маєте можливість.
 
Скорпіони. Відмовтеся від бажання підкорити людей своїй волі. Вас може почати пригнічувати нестача фінансів, але не піддавайтеся негативним емоціям, неприємності — тимчасові.
 
Стрільці. Ідеї битимуть ключем, головне — потім їх реалізувати. Маєте щось змінити в собі, у своїх поглядах, щоб почати рух до поставленої мети.
 
Козероги. Настав той момент, коли необхідно діяти. Є всі шанси знайти надійного ділового партнера й окреслити основні моменти подальшої діяльності. Можлива подорож.
 
Водолії. У середині тижня очікується зустріч з родичами, також ви зможете порозумітися зі своєю другою половинкою.
 
Риби. Ви багато чого досягли в професійній сфері. Але в сімейних стосунках не всі так благополучно. На середину тижня заплануйте зустріч з близькими людьми.