Напередодні Водохреща влада Конотопа врочисто вручила трьом інвалідам Великої Вітчизняної війни, які тривалий час перебували на квартирному обліку, ордери на квартири. Новосілля відсвяткували Віктор Олексійович Громов, Юрій Ілліч Салій та Петро Федорович Слизький. Цільові кошти на житло для ветеранів було виділено з державного бюджету.
Аварійні ліфти не працюватимуть
Управління Держгірпромнагляду в Сумській області ухвалило рішення зупинити в Сумах усі небезпечні ліфти. Уже видано приписи, в яких запропоновано припинити експлуатацію 253 ліфтів житлового фонду, що відпрацювали нормативний термін і не пройшли технічний огляд. До речі, під час останньої перевірки інспектори Держгірпромнагляду встановили, що з наявних ліфтів, які експлуатуються в житловому фонді міста, майже половина (понад 440) відпрацювали нормативний строк експлуатації — 25 років.
Крадуть... мости
Залишивши обласний центр без половини люків, сумські «мисливці за металом» взялися за міські мости. Так, у розпал новорічних свят у центрі міста зловмисники викрали шість металевих прогонів на Троїцькому мості загальною вагою близько півтори тонни і три перегони на Білопільському мості. До речі, практично під носом у працівників Сумського райвідділу міліції. До цього злочинці «знекровили» також три мости через ріку Псел — на вулицях Харківській, Прокоф’єва та Черепіна.