Народний депутат від «БЮТ—«Батьківщина» Ольга Боднар опікується в парламенті з 2006 року Деснянським, а з листопада минулого року — Дніпровським і Дарницьким районами Києва. В інтерв’ю «Голосу України» парламентарій розповіла, що в останніх двох районах робота тільки починається: «Проводжу громадські прийоми, де пропоную людям свою допомогу, концерти, зустрічі в колективах, допомагаю фінансово дитячим закладам». Також за підтримки Ольги Боднар відкриваються спортивні установи.
А в Деснянському районі вже давно працює громадська приймальня, куди люди звертаються з наболілими проблемами. Народний обранець тісно співпрацює з дошкільними закладами, школами. Знає всі проблеми лікарень району, житлово-комунального господарства, які намагається вирішити через районну державну адміністрацію. Якщо є порушення прав людини — звертається до прокуратури, Міністерства внутрішніх справ. А під час формування бюджету міста намагається робити все можливе, щоб у ньому передбачили відповідне фінансування для району. Крім того, до ліквідації районних рад Ольга Боднар брала участь у сесіях, де обстоювала позицію мешканців району.
Дуже часто люди звертаються до народного депутата по допомогу на лікування. «Доводиться шукати спонсорів, а це непросто, — каже вона. — Тому найрадісніший момент — коли вдається допомогти людям вилікуватись  або зробити якийсь крок для цього».