Футбол. Позавчора вранці гравці, тренери та обслуговуючий персонал київського «Динамо» вилетіли до Ізраїлю на перший зимовий підготовчий збір. 
Протягом двох тижнів, з 16 по 30 січня, підопічні Юрія Сьоміна тренуватимуться і проводитимуть контрольні матчі в місті Ейлат, на самому півдні країни.
На узбережжя Червоного моря вирушили: воротарі — Шовковський, Коваль, Бойко, Кичак; оборонці — Бетао, Алмейда, Данило Силва, Несмачний, Попов, Хачериді, Маграо; півоборонці — Вукоєвич, Єременко, Нінкович, Михалик, Гусєв, Юссуф, Гіоане, Гармаш, Бертольйо, Гільєрме, Теміле, Суарес; нападники — Шевченко, Мілевський, Кравець, Ярмоленко, Зозуля, Андре. По закінченні виступів «Динамо-2» на Кубку Співдружності до підготовки першої команди в Ізраїлі, можливо, приєднаються Парцванія, Новак і Рибалка.
На січневому зборі динамівці запланували провести чотири контрольні матчі: 23 січня — зі збірною Ейлата, 25 січня — з «Маккабі» (Хайфа), 27 і 30 січня — з «Нижнім Новгородом» (Росія). Цілком можливо, що по ходу збору до цього календаря буде внесено зміни.
На знімку: біло-сині перед відльотом до Ізраїлю готувалися в манежі на своїй заміській базі.
Фото ФК «Динамо».